facebookfeed twitter email

El 3 de Vuit

Caves Nadal nega que s’hagi venut el celler a l’empresa Garvey PDF Imprimeix Correu electrònic
Economia - ALT PENEDÈS
 Xavier Nadal, propietari del celler Caves Nadal del Pla del Penedès, ha hagut de sortir al pas aquesta setmana de la informació que publicava dilluns la pàgina web Mercados del Vino y la Distribución on s’apuntava que l’empresa Garvey havia adquirit el celler penedesenc. El titular de la notícia feia referència a aquesta compra, però no donava més detalls de la transacció.
Segons ha explicat Nadal, els últims tres mesos han estat constants els rumors que feien referència a la possible compra del celler per part de Nueva Rumasa, però fins aquesta setmana no havien passat de ser això, rumors. De fet, la notícia ja va arribar la setmana passada a la redacció del 3d8 que es va posar en contacte amb Xavier Nadal, que va desmentir rotundament la informació. El departament de comunicació de l’empresa propietat de la família Ruiz Mateos també va fer el mateix via mail.


comentaris
Afegeix un comentari nou
+/-
Opina
Nom:
Correu:
 
Títol:
 
Maria  - No a les temptacions   |IP:77.210.112.xxx |12-07-2009 11:06:04
Em sembla assenyada la resposta a la rumorologia que feia de Caves Nadal en mans de la "Nueva" Rumasa. Ja n'hi ha hagut prous d'empresaris que no han pogut resistir les temptacions de RUMASA com per seguir pel nmateix cami. Per aquest trist destir varen treballar els nostres avantpassats?

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Robòtica per a alumnes de primàriaGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

L'Enquesta

Trobes elevat el nombre de penedesencs inscrits al portal de cites Ashley Madison?

(3 vots)

  • 66.7%
  • 33.3%
Registrant el vot

Bàner
Bàner